Przystawki zimne |
||
1. |
CARPACCIO - plastry zmrożonej
polędwicy wołowej marynowanej w ziołach i przyprawach, serwowane z sałatką z rukoli, płatkami świeżego startego
parmezanu, kaparami i kropelką oliwy z najszlachetniejszych trufli |
24 zł |
2. |
ŚLEDŹ w dwóch kolorach w sosie
żurawinowym podawany na bukiecie sałat |
17 zł |
3. |
BEFSZTYK TATARSKI - klasyczny z dodatkami do wyboru |
28 zł |
Przystawki ciepłe |
||
1. |
SER CAMEMBERT - grillowany,
serwowany na bukiecie sałat podawany z żurawiną orzechami
i bakaliami przesmażonymi na miodzie |
18 zł |
2. |
RAVIOLI - ze szpinakiem i serem ricotta w aromatycznym sosie neapolitańskim ( 8
szt.) |
17 zł |
3. |
KREWETKI - klasyczne smażone na
patelni na maśle czosnkiem wzbogaconym |
29 zł |
4. |
MULE duszone w winie |
26 zł |