RESTAURACJA RADOSZ
ruda śląska restauracja

Menu sylwestrowe 2017:

PRZYSTAWKA

CARPACCIO Z BURAKA – pieczony burak z serem rukolą i przyprawami

DANIE GŁÓWNE:

ROLADKA ZE SCHABU - z nadzieniem orzechowo-serowym w sosie śmietankowym na sałacie rzymskiej wraz z ziemniaczkami pieczonymi z tymiankiem i czosnkiem.

DESER:

(szwedzki stół)

SERNIK - z białą czekoladą

BABECZKI - 2 rodzaje:

z kremem kajmakowym i orzechami

z kremem czekoladowym i kokosem

KULECZKI RUMOWE

SZARLOTKA

ZIMNA PŁYTA:

PATERY MIĘS TREŚCIWYCH - pieczeń z karczku w dwóch smakach z pieczarkami, serem gouda i szpinakiem z serem feta

TYMBALIKI

ŚLEDŹ PO MEKSYKAŃSKU - z papryczką chilli

PATERY GATUNKOWYCH SERÓW I WĘDLIN z owocami

ŚLIMACZKI Z TORTILLI - na dwa sposoby ( z szynką i kurczakiem)

KULECZKI RYBNE - w zalewie octowej

SAŁATKA z wędzonym kurczakiem makaronem z fasoli mung i prażonymi pestkami dyni

SAŁATKA GRECKA

SAŁATKA CAPRESE

GORĄCA KOLACJA I

(szwedzki stół)

PAŁKI Z KURCZAKA w sosie curry

GOŁĄBKI w sosie Napoli

RYŻ z warzywami

KASZA gryczana prażona z bekonem i cebula

SURÓWKI dwie do wyboru

GORĄCA KOLACJA II

(szwedzki stół)

BARSZCZYK - na wędzące z pasztecikiem

WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA

NAPOJE:

Kawa, herbata, woda - bez ograniczeń

1L coca cola oraz 0,5L wódki (na parę)

lampka szampan na toast noworoczny

Zabawę umili państwu DJ oraz pokaz sztucznych ogni

Cena biletu 450 zł od pary

Początek godzina 20:00