Menu sylwestrowe 2017:
PRZYSTAWKA
CARPACCIO Z BURAKA – pieczony burak z serem rukolą i przyprawami
DANIE GŁÓWNE:
ROLADKA ZE SCHABU - z nadzieniem orzechowo-serowym w sosie śmietankowym na sałacie rzymskiej wraz z ziemniaczkami pieczonymi z tymiankiem i czosnkiem.
DESER:
(szwedzki stół)
SERNIK - z białą czekoladą
BABECZKI - 2 rodzaje:
z kremem kajmakowym i orzechami
z kremem czekoladowym i kokosem
KULECZKI RUMOWE
SZARLOTKA
ZIMNA PŁYTA:
PATERY MIĘS TREŚCIWYCH - pieczeń z karczku w dwóch smakach z pieczarkami, serem gouda i szpinakiem z serem feta
TYMBALIKI
ŚLEDŹ PO MEKSYKAŃSKU - z papryczką chilli
PATERY GATUNKOWYCH SERÓW I WĘDLIN z owocami
ŚLIMACZKI Z TORTILLI - na dwa sposoby ( z szynką i kurczakiem)
KULECZKI RYBNE - w zalewie octowej
SAŁATKA z wędzonym kurczakiem makaronem z fasoli mung i prażonymi pestkami dyni
SAŁATKA GRECKA
SAŁATKA CAPRESE
GORĄCA KOLACJA I
(szwedzki stół)
PAŁKI Z KURCZAKA w sosie curry
GOŁĄBKI w sosie Napoli
RYŻ z warzywami
KASZA gryczana prażona z bekonem i cebula
SURÓWKI dwie do wyboru
GORĄCA KOLACJA II
(szwedzki stół)
BARSZCZYK - na wędzące z pasztecikiem
WĘGIERSKA ZUPA GULASZOWA
NAPOJE:
Kawa, herbata, woda - bez ograniczeń
1L coca cola oraz 0,5L wódki (na parę)
lampka szampan na toast noworoczny
Zabawę umili państwu DJ oraz pokaz sztucznych ogni
Cena biletu 450 zł od pary
Początek godzina 20:00